ابراهيم احمدي فرزند محمد در سال 1342 در بلغان متولد شد. تحصيلات دوران ابتدايي و راهنمايي را در اين روستا به پايان رساند. دوران دبيرستان را از سال 1356 در دبيرستان رازي شيراز آغاز كرد و در سال 1360 موفق به اخذ ديپلم تجربي با معدل 19/17 گرديد اما درآن سال به علت عدم برگزاري كنكور و تعطيلي دانشگاهها و موسسات آموزشي موفق به ورود دانشگاه نشد. در سال1361 در امتحان دوره بهياري شركت كرد و توانست به عنوان يكي از دو سهميه لارستان دوره يكساله بهياري را با موفقيت پشت سر گذاشته و در سال 1362 در بيمارستان امداد اوز استخدام و مشغول به خدمت شد.
وي 6 ماه پس از آغاز به كار در بيمارستان اوز به عنوان مسئول بخش (داخلي -اطفال) انتخاب شد و همزمان به عنوان مربي امداد هلال احمر اوز فعاليت ميكرد. در سال 1365 در كنكور سراسري دانشگاهها شركت نمود و در رشته پرستاري دانشگاه علوم پزشكي شيراز پذيرفته شد و با اخذ ماموريت كار و درس را تواما ادامه داد.
ابراهيم احمدي در سال1368 با خانم نسرين بدري فرزند محمود ازدواج نمود كه حاصل اين ازدوج يك فرزند دختر به نام آذين (متولد1369) و يك پسر به نام محمد متولد 1375 است.
وي در سال 1371 در مقطع كارشناسي پرستاري از دانشگاه علوم پزشكي شيراز فارغ التحصيل گرديد و فعاليت تمام وقت خود را در بيمارستان اوز از سال 1369 به بيمارستان منقل شده و با نام بيمارستان اميدوار اوز فعاليت مي كرد ادامه داد. از سال 1372 با ارتقاي شغلي و تغيير عنوان به عنوان رئيس خدمات پرستاري منصوب گرديد و توانست دراين سمت منشاء خدماتي شده به نحوه ي كه با مشاركت همكاران و مسولين وقت، جايگاه حرفه پرستاري در بيمارستان اوز ،شهرستان و سطح استان در سطح قابل قبولي مطرح و حفظ گرديده است.
از سال 1378 با مشاركت مدير وقت بيمارستان اوز (آقاي عبدالعزيز خضري) و جمعي از كاركنان بيمارستان فصل نامه (علمي، فرهنگي، اجتماعي ) پيام خاتم، ارگان داخلي بيمارستان اميدوار اوز راه اندازي و به عنوان سردبير مشغول به خدمت شد. در طي نزديك به 40 ماه 15 شماره از اين نشريه چاپ گرديد وحاوي مطالب مختلفي بود كه پس از 40 ماه وبا تغيير مديران وقت انتشار آن متوقف شد.
با توجه به برنامه ريزي انجام شده توسط جمعي از فعالين فرهنگي اوز وي نيز به اين جمع پيوست و به عنوان يكي از بنيانگذاران (شواري سرپرستي نشريه ماهنامه) عصر اوز از سال 1379 فعاليت خود در اين زمينه آغاز كرد واولين شماره عصر اوز دربهمن ماه 79 منتشر شد. ابراهيم احمدي علاوه بر عضويت در شوراي سرپرستي، پس از تدوين اساسنامه به عنوان عضو شوراي نويسندگان انتخاب كه تا كنون در اين سمت ادامه فعاليت داده و به عنوان معاون سردبير، دبير كميته علمي ومشاور كميته نيمكت نيز در اين نشريه فعاليت مي كند . در طي 144 شماره از عصر اوز كه تاكنون منتشر شده نامبرده مقالات متعددي به اين نشريه ارائه داده كه به عنوان سخن اول، يادداشت، مقاله و بعضا گزارش و گفتگو با مسولين به چاپ رسيده است .
بنا به درخواست دست اندركاران تيم فوتبال نفت اوز در سال 1379 همكاري خود را با اين تيم به عنوان سرمربي آغاز كرد و به لطف همدلي و نيروي جواني بازيكنان در 2 سال متوالي با اين تيم توانست به مقام قهرماني فوتسال جام رمضان بخش اوز نايل آيد. در سال1381 نيزدر كنار مهندس مسعود كراماتي (رئيس هيات وقت فوتبال بخش اوز) به عنوان دبير هيات فوتبال خدمت خود را ادامه داد. وي به مدت 2 سال (90-89) نيز به عنوان مسئول هيئت ورزش هاي بومي محلي با همكاري صميمانه جمعي از نيروهاي علاقه مند و دلسوز فعاليت نموده كه علاوه بر برگزاري مسابقات مختلف، زمينه تشكيل هيئت بازي هاي بومي محلي بانوان نيز فراهم گرديد.
پس از باز نشستگي آقاي عبدالعزيز خضري مدير وقت بيمارستان اوز در سال 1382 مسوليت اين بيمارستان را پذيرفت اما با توجه به مشكلات موجود، پس از گذشت يك سال ازاين مسئوليت استعفاء داد و مجددا به عنوان رئيس خدمات پرستاري ادامه خدمت داد.
پس از استعفا از مديريت بيمارستان در سال1383، با جلب نظر آقاي حاج محمود بدري و فرزندان و فراهم شدن بستر سرمايه گذاري توسط آنان، اقدامات لازم را جهت اخذ مجوز نمايندگي سايپا در اوز را آغاز كرد و پس از اخذ مجوز، عمليات ساخت و ساز را شروع و در بهمن ماه 1385 اين نمايندگي با حضور جمعي از مردم، نماينده مجلس، فرماندار وساير مسئوليين افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت وآقاي احمدي به عنوان مدير در اين نمايندگي نيز مشغول به خدمت شد.
در مدت فعاليت در اين نمايندگي علاوه بر خدمامت فروش و پس از فروش سايپا و خدمات امداد خودرو توانست نمرات لازم را در ارزيابي وزرات صنايع و سايپا يدك را كسب كرده وعلاوه بر اخذ مجوز به خدمات دو گانه سوز، در سال 1387، نمايندگي فروش شركت پارس خودرو و زامياد را دريافت وموفق به اخذ گواهينامه بين المللي 2000-9001 ISO درسيستم مديريت كيفيت نيز گرديد. اين نمايندگي درسال هاي 88 و 89 به عنوان نماينده برتر شهرستان ها معرفي شد و در سال 90 نيز در ارزيابي سازمان بازرسي وزارت صنايع به رتبه يك ارتقا يافت كه در نوع خود قابل توجه است.
ابراهيم احمدي علاوه بر فعاليت هاي فوق الذكر در انتخابات هيات مديره انجمن خيريه اوز به عنوان از اعضاي هيات مديره انتخاب شد و از سال 1386 تاكنون به عنوان عضو هيات مديره وعضو واحد برنامه ريزي داخلي اين انجمن مشغول به فعاليت است با توجه به اعتقاد وي به گردش مسئوليت ها تاكنون درپست هاي: مدير اجرايي، رئيس هيئت مديره، دبير و خزانه دار انجمن انجام وظيفه كرده است و در حال حاضر نيز به عنوان يكي ازاعضاي هيئت پيگيري راه اندازي بخش دياليز دربيمارستان اميدوار، تحت پوشش انجمن خيريه مي باشد. وي ازسال 1383 تاكنون عضوهيات امناء بيمارستان اميدوار اوز در كنار ساير اعضا مشغول به فعاليت مي باشد.
ابراهيم احمدي پس از26 سال خدمت مستمر در بيمارستان اوز درسال 1388 به افتخار بازنشستگي نايل آمد. ضرورت راه اندازي دانشكده دولتی بهداشت در اوز موجب شد تا به عنوان يكي ازاعضاي هيئت پيگير اين دانشكده از سال 88 به همراه ساير اعضا پيگيري ها را تداوم داده تا پس ازصدور موافقت اصولي از وزارت بهداشت درسال 89 و همراهي خيرين درتامين منابع مالي و طي مراحل اداري، اين دانشكده نيز در مهر91 دانشجو بپذيرد و عملا فعاليت آموزشي خود را آغازكند. وي همچنان به عنوان يكي ازاعضاي اين هيئت پيگير امور جاري و ساخت سايت اصلي دانشكده بهداشت مي باشد.
ابراهيم احمدي دغدغه اجتماعي خود را شايسته سالاري فارغ از وابستگي هاي قومي و جناحي مي داند. وي اعتقاد دارد بهره گيري از فرصت ها و پتانسيل ها عامل پيشرفت بوده و فرصت سوزي از موانع اصلي آن است.
نویسنده: هادی صدیقی (اوزیها – فیس بوک)
با تشکر ازچاپ بیوگرافی این جانب،به استحضار می رساند این بیوگرافی مربوط به 3 سال پیش است که درکتاب نسیم کهن کاریان قدیم نوشته جناب آقای سردارنوروزی به چاپ رسیده است.جهت یادآوری معدل دیپلم 19/17 بوده است که دراین جا 17/19قید شده است.ضمنا درصورت نیازآمادگی خودراجهت همکاری با وب سایت اعلام می کنم.
سپاس از اینکه به سایت بلغان سرزدید، معدل شما هم تصحیح شد. مایه افتخار ماست که با شما همکاری داشته باشیم.